DESPRE NOI

Constanta Pedaleaza s-a nascut din acelasi vis care a orientat toate proiectele Isis de pana acum: acela de a contribui la o viata mai buna, mai sanatoasa. De aceea, in fiecare an la inceput de vara si de toamna ii invitam pe iubitorii sportului, ai miscarii si, in esenta, ai sanatatii, sa participe la Constanta Pedaleaza, eveniment ce a devenit deja traditie in orasul nostru si care reuneste toti iubitorii de vehicule cu doua roti de la malul marii!

Constanta Pedaleaza este o defilare cum rar vezi in tara noastra, asta pentru ca reuneste laolalta amatori si profesionisti, copii, femei si barbati, parinti si bunici, membrii ai tuturor comunitatilor si cluburilor cicliste din Constanta, sportivi, vedete din show bizz-ul romanesc dar si pasionati ai bicicletelor care folosesc vehiculul pe doua roti ca mijloc de relaxare.

Indiferent de varsta sau de profesie, peste 400 de participanti iau startul intr-o competitie in care miza este un plus de miscare pentru viata. Un singur eveniment in cadrul caruia Constanta isi etaleaza toti iubitorii de biciclete. Pentru ca iubim viata, pentru ca ne pretuim sanatatea, pentru ca impartasim aceeasi pasiune: miscarea pe doua roti.

Organizatori

Faceti cunostinta cu noi – o echipa care a pus pe hartie un proiect ambitios, 100% constantean.